Werkwijze

Wanneer

Wanneer u gezondheidsklachten heeft, wilt u dat deze verminderen of verdwijnen en dat het resultaat blijvend is. Onze werkwijze bestaat uit een aantal doelgerichte stappen die u weer in staat stellen om gezonder te worden.

Vaststellen van het programma

Na een intake zal Human Health een maatwerkprogramma voorstellen. Hierbij kunnen, afhankelijk van de complexiteit van uw gezondheidsklachten, verschillende disciplines gecombineerd ingezet worden. Denk hierbij aan gespecialiseerde fysieke en psychologische ondersteuning.

De begeleiding

De fysieke begeleiding kan bestaan uit het uitvoeren van een oefenschema door een oefentherapeut, behandeling van een manueel therapeut of inzicht krijgen en leren ontspannen samen met een psychosomatisch fysiotherapeut.
Psychische begeleiding kan ingezet worden bij het verminderen van de effecten die voorkomen bij rouw en verliesverwerking, stemmingsstoornissen, conflicten of privé-problematiek. Het is bekend dat deze problematiek verzuim vergroot en productiviteit vermindert.

Human Connexion - Sjoerd (3 van 17)

Onze kenmerken

  • Goede omgang met een brede diversiteit aan mensen
  • Biopsychosociale benadering: wij werken vanuit een model van het menselijk functioneren waarin er niet alleen aandacht voor medische aspecten is, maar ook voor psychologische en sociale factoren die mede bepalend zijn voor ziekte en het herstelproces.
  • “Out of the box”-werken: mensen hebben geen problemen, maar kwaliteiten die geprofileerd kunnen worden op manieren waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden.
  • Aanzetten tot zelfredzaamheid: goede begeleiding naar zelfstandigheid om de duurzaamheid van onze interventie te versterken.

Uitgebreide werkwijze

Kijk hier voor een uitgebreide werkwijze.