Individu

Waarom doen we dit?

Het is onze overtuiging dat gezondheid een samenspel is tussen lichamelijke, mentale en sociale factoren. Soms is het een wat meer bepalend dan het ander. Het is onze passie om samen met u erachter te komen waarom u de klachten heeft die u heeft. Nog leuker wordt het als we samen een manier kunnen vinden, waardoor uw gezondheid verbetert. En geweldig is het als u succes ervaart, want dan ervaren wij dit ook.

Voor wie zijn we er?

Wij zijn er voor mensen met gezondheidsklachten. Niet elke klacht kan genezen, maar vaak kan de kwaliteit van uw leven wel verbeteren door bijvoorbeeld anders met uw klachten om te gaan of door fitter te worden.

We begeleiden mensen met klachten van het bewegingsapparaat zoals rug-, nek-, schouder-, heup-, en knieklachten. Maar ook mensen met chronische klachten zoals reuma, artritis, klachten als gevolg van osteoporose. Met onbegrepen klachten zoals whiplashsyndroom, rsi of cans, fibromyalgie of chronisch vermoeidheid syndroom bent u ook bij ons aan het goede adres. Psychische klachten bij burn out, rouw- en verliesverwerking, angststoornissen en conflicten kunnen worden begeleidt, maar we bieden ook coaching en begeleiding op loopbaangebied.

Het programma dat wij u aanbieden is afhankelijk van uw aandoening en de duur ervan. De inhoud van het programma wordt voor u op maat gemaakt rekening houdend met de ernst van de klachten en beperkingen.

Wat we doen

Human Connexion - Sjoerd (15 van 17)

Human Health streeft er naar mensen te ondersteunen om gezonder te worden. Voordat we hieraan kunnen beginnen willen we

eerst weten wat er aan de hand is en ook hoe u naar er naar kijkt. We kennen de laatste stand van zaken in de wetenschap en we hebben de ervaring en expertise van onze behandelaren. Dat alles vormt de inhoud van uw begeleiding.
Vervolgens wordt een programma uitgevoerd en halverwege wordt bekeken of datgene wat we van te voren hadden afgesproken ook behaald wordt. Een typisch programma kan ergens van 8 tot 16 weken duren.

Hoe doen we dit?

Ons team bestaat uit specialisten die elk hun eigen vakgebied hebben. De manueel therapeut kan bekijken of er in uw lichaam blokkades zijn en deze behandelen, een psychologe kan samen met u bespreken hoe u anders met zaken om kan gaan en een oefentherapeut probeert samen met u uw lichaam te versterken. Wij zorgen er ook voor dat het team op elkaar is afgestemd over uw gezondheidsproblematiek.

Resultaat

Het resultaat is om te bereiken wat we van te voren afgesproken hadden. Wilt u weer 5km kunnen wandelen of fit genoeg voelen om een werkdag van 8 uur aan te kunnen? De doelen moeten duidelijk zijn en u moet erachter staan. Dan is succes gegarandeerd.

Meer informatie?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Onderwerp

Uw bericht