Het team

Human Health werkt comleet. Om compleet te zijn heb je mensen nodig die samenwerken. Dit zijn de mensen die dit doen.

Sjoerd

Sjoerd is re-integratiespecialist. Hij is fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van psychosomatiek. Met jarenlange ervaring in re-integratie kan hij complexe werkhervattingsproblematiek simplificeren en opdelen in veranderbare hapklare brokken. Zijn kracht is om mensen via een veilig en respectvolle manier naar zelfredzaam oplossinggedrag te coachen. Hierdoor komen oplossingen altijd vanuit de werknemer zelf. Dit doet hij door middel van bewegen, mensen inzicht laten krijgen in hun gezondheidssituatie, functionele ontspanningstherapie in relatie tot werkhervattingsdoelen. Hij werkt samen andere specialisten om werknemers langdurig terug te brengen op hun werkplek.

erik
Erik is ondernemer. Heeft naast een bedrijfskundige opleiding zich met name gericht op bewustwording en het activeren van verantwoordelijkheid voor kwaliteit van leven en werken. Eerst vanuit persoonlijke ervaring, later als (mede) oprichter en directeur van de Academie voor Vitaliteitkunde (consumentgericht) en sinds 2002 als oprichter en directeur Human ConneXion (gericht op organisaties en instellingen). Naast zijn rol als directeur is Erik tevens actief als consultant op het gebied van arbeid en organisatie. Op zijn eigen bezielde en enthousiaste wijze geeft Erik regelmatig lezingen over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Tevens is Erik mede-auteur van het Handboek Vitaliteit en heeft diverse artikelen gepubliceerd in vakbladen.

josette

Josette Keegstra is organisatieadviseur en psycholoog arbeid en gezondheid. Na leidinggevende functies vervuld te hebben in organisatieadvies bij bedrijfsleven en overheid, startte zij in 1992 haar eigen organisatieadviesbureau. Procesbegeleiding in organisaties werd zo haar hoofdtaak, die ze later gericht uitbreidde met begeleiding van individuele personen. In de dagelijkse praktijk werkt Josette Keegstra steeds vanuit de overtuiging dat de wijze waarop mensen de kans krijgen zich ieder persoonlijk en in relatie tot elkaar te ontwikkelen, in belangrijke mate bijdraagt aan het rendement van de organisaties waaraan zij verbonden zijn.

Netwerk van meerdere specialismen

Human Health werkt samen in een netwerk van meerdere disciplines. Denk hierbij aan manuele therapie, sportfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en psychologen om zo behandelingen aan te kunnen bieden die de medewerker de mogelijkheid geven weer aan het werk te gaan.

Meer informatie?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Onderwerp

Uw bericht